Raad van advies

De “kritische vriend” van het bestuur en elkaar.

Ingrid is werkzaam in de zakelijke dienstverlening (fiscaal jurist) en heeft zich daarnaast ontwikkeld op het gedrag en communicatie tussen mensen. Een nuchtere Groningse die veel waarde hecht aan ‘gevoel en gezond boerenverstand’.

Lees meer

Frank is interventiekundige en begeleidt processen in groepen. Anders gezegd: zijn inspanningen zijn erop gericht om echt goede gesprekken te voeren, conflicten in verbinding en met plezier met elkaar aan te gaan en inclusieve besluiten te nemen.

Lees meer

Jacqueline is gericht op duurzame ontwikkeling van mensen, organisaties en samenleving. Als procesbegeleider heeft zij ervaring vooral in de sociale sector als coach, trainer, adviseur, manager, toezichthouder en bestuurder.

Lees meer

Raad van Advies

Wij zijn Ingrid Hellinga-Oving, Frank Weijers en Jacqueline Santbergen. Samen vormen we sinds april 2022 de Raad van Advies van Stichting Dit Is Goede Zorg. Ieder van ons heeft een eigen professionele inbreng en samen vormen we het team , dat mee- en tegendenkt met het bestuur om de doelstellingen van de Stichting te kunnen realiseren. In de ontmoeting toe nu toe met elkaar en met het Stichtingsbestuur hebben we gebouwd aan wederzijds vertrouwen. Ondanks het feit dat een Raad van Advies geen formele rol heeft blijkt een gegeven advies niet vrijblijvend. Steeds opnieuw toetsen we de toegevoegde waarde van ons als Raad van Advies aan wat Dit Is Goede Zorg beoogt te zijn. Daartoe voeren we met elkaar het goede gesprek en zijn de “kritische vriend” van het bestuur en elkaar.