WEBINARS

Dit is goede zorg: Op weg naar meer dialoog.

Dit is goede zorg en Crowdale organiseerden in 2022 een serie interactieve webinars. Laat je inspireren door de webinars terug te kijken en vorm zo je eigen gedachten over goede zorg.

Heb je vragen over de webinars of behoefte aan een verdiepend gesprek rondom één van de thema’s? Mail ons via dialoog@ditisgoedezorg.nl

We zien ernaar uit je te ontmoeten.

Webinar Digitale Zorg(en)

Over digitale zorg valt veel te zeggen. De ene zorgverlener ziet het liefst veel investeringen in dit type zorg, de ander houdt vooralsnog liever afstand tot de ontwikkelingen. Hoe kijk jij? Laat je inspireren door een mooie dialoog.

LEES VERDER

Webinar Wie is aan zet?

Op 10 oktober 2022 gingen Renske Bouwknegt (ontwerper, partner bij Ideate) en Jan Smelik (actief burger, algemeen Coordinator bij Nederland Zorgt Voor Elkaar) in gesprek rondom de vraag “Wie is aan zet?

LEES VERDER

Hoe kijk jij naar de toekomst?

Door een stijgende zorgvraag door vergrijzing en toenemende personeelstekorten rust er een steeds zwaardere verantwoordelijkheid op iedereen die zorg verleent. Voor betaalde krachten, vrijwilligers en naasten is daarom een fundamentele omslag nodig in de organisatie van de zorg.

LEES VERDER

Zijn we al op een tipping point?

In deze video opname zie je hoe zes artsen en verpleegkundigen zich op heel uiteenlopende manieren inzetten om de gezondheid van mens, dier en milieu te beschermen en hoe zij zorgverleners willen voorbereiden op de toekomst.

LEES VERDER