Arts Maatschappij + Gezondheid

Marleen begon haar loopbaan als arts in vluchtelingenkampen en mobiele klinieken in Sudan. De ervaringen in het buitenland en de diverse internationale opleidingen kleurde haar beeld op ziekte, gezondheid en samenleven.

Anesthesioloog – intensivist

Nynke heeft veel belangstelling voor duurzaamheid en samenwerking over de grenzen van het eigen vakgebied en instelling heen. Ze draagt vanuit verschillende netwerken bij aan Planetary Health, het verlagen van administratieve lasten voor zorgverleners en het vergroten van het werkplezier.

Arts-Infectieziektebestrijding / forensisch geneeskundige

Na zijn terugkeer van een langdurig verblijf als arts in Azië en Afrika, gelooft hij in de innovatie en creativiteit om ons gezondheidsstelsel 3.0 aan te laten sluiten bij onze gezondheid.

Marcel is (huis)arts en algemeen bestuurslid bij Nederland Zorgt voor Elkaar, een landelijke organisatie die meer dan 1500 woon/zorg initiatieven van inwoners vertegenwoordigt.

Expert Duurzame Inzetbaarheid Zorgprofessionals

Saskia wilde van jongs af aan verpleegkundige worden. Ondertussen is ze opgeleid als HBO-verpleegkundige, wijkverpleegkundige, oncologieverpleegkundige, zorgmanager en (team)coach.